Podkrepa.eu е сайт специализиран в областта на търговското посредничество между водещи финансови институции на пазара за кредити и крайният клиент.
Към тях се включват консултации както при избора на изгоден кредит за физически лица, така и консултации за юридически лица търсещи най-подходящия вариант за финансиране.
Приоритетна задача на сайта е да бъде в помощ на клиента, да намери най-изгодното предложение между всички съществуващи варианти за кредитиране, да осигури и подготви необходимата за кандидатстване документация, както и да поддържа коректни взаимоотношения със своите партньори, предоставяйки една професионална и независима консултация към крайния клиент.

НАШИТЕ УСЛУГИ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЗА КЛИЕНТА И НЕ ОСКЪПЯВАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН КРЕДИТА, КОЙТО ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ.

Podkrepa.eu е информационен портал, сравнителен каталог за небанкови кредити. Сайта има информационна насоченост, като предоставя обобщена информация за най-големите фирми за бързи кредити в България като: срокове за погасяване, лихвени проценти, общи условия, необходими документи за кандидатстване и промоционални оферти. В блогът ни може да се информирате за новини от сектора на бързите кредити, както и полезна информация и съвети от рода на: ( Как да кандидатствате; От какво да се пазите, когато кандидатствате ; Можете ли да кандидатствате ако не сте на трудов договор или имате лошо кредитно досие ). За тези, които не знаят определен термин или абревиатура, сме направили отделна категория със специфични термини от финансовия сектор като: СЕФ, ГЛП, ГПР, КЗЛД; авалов, акцептен, ломбарден, револвиращ кредит както и много други.

Екипът ни се състои от опитни професионалисти, експерти във финансовата сфера, и по точно микрокредитирането. Нашите консултанти са подготвени да отговорят на всички въпроси и да Ви съдействат и избора на кредит.

Podkrepa.eu предлага на своите клиенти кредитни консултации за начина и условията при кандидатстване за кредит в различните небанкови институции. Ние сме страната посредник между кредитоискателите и финансовите институции, като съдействаме за ускоряване и оптимизиране на процеса. Целта на Podkrepa.eu е да предложи на своите клиенти най-изгодния и бърз кредит според техните възможности и изисквания. Да съдействаме за предоговаряне на стари кредити при по-добри условия или намиране на финансови институции с по-добри условия за рефинансиране.

Кредитни продукти: