[sc name=”Credit companies”]

Имате спешно нужда от пари на заем?

Чувствате ли се в безизходица, а спешно да ви се налага д покриете спешни плащания? Спокойно, защото вече има решение на вашия проблем и той се казва бърз кредит само срещу лична карта.

През последните няколко години все повече чуваме за компании, предлагащи на клиентите си „бързи пари“. Нещо, за което може би хората не си дават сметка е високата конкуренция между отделните фирми за отпускане на бързи заеми, което облагодетелства в огромна степен гражданите. В стремежа си да са лидери на пазара много компании предлагат удобни и изгодни условия при получаване на бърз заем.

Голяма част от компаниите започнаха да търсят иновациите и креативността в своите услуги, като постепенно това придоби изражение в предлагането на бързи кредити онлайн, за които човек може да кандидатства директно по интернет, без да се налага да напуска дома или работата си. Превеждането на нужните средства пък може да стане по банков път.

Какви са условията и как да кандидатствате за бързи пари до 5000лв:

Като обобщим имаме изключително бърз кредит, отпускан за 20-30 минути, единствен нужен документ – лична карта, без поръчители, без трудови договори и други неприятни неща, които банките ни карат да предоставяме. Оказва се, че бързите заеми са изключително удобни за почти всеки човек, опитващ да закърпи семейния бюджет. Можете да подадете онлайн заявление при, което избирате желаната от Вас сума и срокът, за който бихте желали да погасите кредита. В края на всеки онлайн формуляр ( в която и да е фирма за бързи кредити ) има бутон към общите условия на фирмата и Стандартен Европейски Формуляр, или накратко СЕФ. Прочете ги внимателно и вижте дали няма включени такси, който не са упоменати никъде другаде.

Запомнете: Плащането на вноските по кредита в срок, ще Ви гарантира спокойствие и сигурност

Предимствата от това да вземеш пари на заем онлайн;

  1. не е необходимо да се доказва доход от трудов договор;
  2. кандидатстването е само с лична карта;
  3. не е нужно да имаш поръчител за кредита;
  4. възможност за кандидатстване при лоша кредитна история

Пари до заплата?

В последните няколко години нашумя един от най-предпочитаните кредити сред потребителите, а именно продуктът „кредит до заплата“. Да това вече е услуга, която повечето от топ компаниите у нас предлагат на новите и лоялните си клиенти ( обикновено е за всеки първи кредит ). Нужно е само да се ограничите в диапазона на сумата от 50 до 700 лева и в срока на нейното погасяване до 30 дни, като при връщане на сумата в определеният от небанковата институция срок няма да Ви бъде начислявана лихва.