Информация за кредитната институция

Report Abuse

ferratum

Ferratum кредит до 800лв. без лихва до 30 дни ✔

Кандидатствай за кредит от Фератум тук!

Изисквания:

 • Да имате валидна лична карта;
 • Постоянни месечни доходи (може и да не са от трудов договор);
 • Добра кредитна история;

Кандидатстване:

 1. Избирате "заем до заплата" до 800лв., със срок от 5 до 45 дни. или "заем на вноски" от 400 до 3000лв. и срок от 2 до 12 мес.
 2. След като сте попълнили онлайн формата, служителите на Фератум ще преразгледат заявлението Ви и ще получите СМС с известие дали кандидатурата Ви е била одобрена
 3. Потвърждение на кандидатурата -> изпращате СМС на номер 1917 с текст "FER PRIEMAM", след това ще получите 4 цифрен код, последната стъпка е да въведете 4 цифреният код и Вашето ЕГН на тази страница: https://www.ferratum.bg/smsconfirm

Опции за получаване на сумата:

 • по банков път
 • на касите на Изипей или Фастпей

За какво е подходящ заемът до заплата:

 • за плащане на сметки
 • за храна
 • за други спешни нуждиferratum

Международната кредитна компания Ferratum е финансова институция с клонове в редица страни по цял свят, в това число: Австралия, Чехия, Канада, Финландия, Дания, Мексико, Нова Зеландия, Германия, Русия, Естония, България и много други.
Тя е първата, която въвежда взимането на заем изцяло онлайн у нас. Нейната история в страната започва още през 2009 година. С времето се е доказала и утвърдила като лидер в сферата на бързите кредити.

За Фератум България

Това е първата небанкова институция с клон в България, която отпуска бързи заеми онлайн. Официалното й име е „Фератум България“ ЕООД и е на българския пазар вече 11 години.
Пълноправен член е на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране и работи, взимайки под внимание установения Етичен кодекс за отговорно предоставяне на кредити.

Суми

Спокойно бихме могли да обобщим услугите, които небанковата институция предоставя на потребителите, като два вида заем.
Първият е т.нар. заем до заплата и важи за суми от 50 до 1000 лева. Той е много по-често срещан, тъй като се използва за погасяване на непредвидени, но сравнително малки разходи като покупка на бяла или черна техника, покриване на медицински сметки, плащане на комунални услуги, покупка на части за автомобила и т.н.

Срок

Срокът за връщане на този тип бърз кредит е между 5 и 45 дни.
Вторият е т.нар. заем на вноски. За тази услуга говорим, когато кредитоискателят се нуждае от суми между 400 и 5000 лева. В този случай, разбираемо, срокът за връщане е от 2 месеца до 1 година.

В сайта на компанията може лесно и за минути да се кандидатства за отпускане на който и да е от двата бързо заема. Целта на Ferratum е максимално улеснение при предоставянето на пари с минимална документация. Ще ни е необходима единствено лична карта.

Преди отпускането на желаната сума обаче, се прави оценка на кредитоискателя и ако той отговаря на условията за отпускане на заем, го получава. За да повиши шанса си да бъде одобрен, дадения потребител може да предостави допълнителен гарант, който да покаже на небанковата институция, че няма да се стигне до неплащане на паричните задължения.
Преди да изтегли който ида е от двата вида бързи кредити онлайн, потребителят е добре да се запознае с процедурата, която следва при забавяне на месечната вноска.
Кредитополучателят може да я отложи с определен брой дни, но ако в този срок не я плати, следват: прехвърляне към агенция по събиране на вземания, предоставяне на уведомление на посочен адрес и в последствие стартира процедура по събиране на вземането.

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
 • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review