Информация за кредитната институция

Report Abuse

smilecredit - смайл кредит

Смайл Кредит: бърз кредит до 1500лв. 0% ГПР до 30дни!

Смайл Кредит - кредит без лихва до 30 дни за нови клиенти!

SmileCredit е финансова институция с регистрация в БНБ, удостоверение № BGR00298. Основната дейност на компанията е предоставянето на т.нар. „бързи кредити”.

Фирмата работи само онлайн. Предимството за клиентите е, че могат да получат одобрение за кредит само в рамките на 20 минути, като цялата процедура се случва, без да се губи време. Достатъчно е да имате достъп до интернет през компютър или мобилно устройство.

SmileCredit

Платформата на сайта на адрес: www.smilecredit.bg максимално ви улеснява да изпратите заявката си за кредит, като изберете размера на заема и периода за връщане. Освен бързо обслужване можете да разчитате на коректност, ясни условия и професионализъм. С 4 клика, без SMS и без излишни такси, само за минути вие можете да получите сумата, която ви е необходима. Всичко, което ви е необходимо, е документ за самоличност.

Как да получите кредита?

Кредитът си можете да усвоите по избор – в банковата си сметка или в офис на Easy Pay. Имате опции за избор и как да върнете заема – на датата на падежа или по-рано, чрез Easy Pay или, като използвате банковата сметка на SmileCredit. При предсрочно погасяване ще ви бъдат приспаднати лихвите и таксите за съответния период.

SmileCredit работи в пълно съответствие с българското законодателство. Всички условия при предоставянето на кредити са описани на сайта на фирмата, Общите условия и договора за кредит, който сключвате след одобрение за заем. При необходимост нашите консултанти са на ваше разположение за допълнителни въпроси и коментари.

Рефинансиране на кредит от Смайл Кредит

Компанията предлага изгодни условия и за рефинансиране на кредити, които да отговарят на конкретните ви нужди. Предимството за клиентите ни е и, че могат да изберат или да внесат лихвата и да разсрочат главницата, или пък да внесат част от лихвата и част от главницата, а остатъкът да изплатят разсрочено. Отново всичко се случва онлайн, като на електронна поща получавате всички документи за вашия заем, които правят процедурата максимално прозрачна - Общите условия, Условията на анекса и Договора заедно със Стандартен европейски формуляр и Погасителен план.

Концепцията на SmileCredit е да ви помага с финансиране, когато имате нужда. Създали сме максимално гъвкава онлайн платформа, която може да ползвате много лесно. Нашето основно кредо е да предоставим удобство на клиентите ни, за да можете да разчитате на нас. И го доказваме всеки ден.

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
  • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review