Информация за кредитната институция

Report Abuse

netkredit

Netcredit – кредит до 1500 лв. ✔

Виж още оферти!

Вземи кредит за 20 минути, изцяло онлайн с НетКредит

НетКредит ти предлага Кредит до 500 лв. или Кредит на вноски изцяло чрез интернет. Избери вида на кредита, сумата и срока

„НетКредит” ООД е лицензирана от БНБ кредитна институция за извършване на финансови услуги. Компанията е регистрирана и като администратор на лични данни съгласно българското законодателство, което гарантира сигурността на клиентите на НетКредит.

И двете финансови решения са с изцяло онлайн процедура за кандидатстване. Не се изисква посещение на място, нито чакане пред гишета, за да се заяви и получи кредитът.

Кандидатстване и регистрация в net credit

Кандидатстване:

 1. кандидатстващите избират сума, вид на кредита и срок за погасяване.
 2. След това се въвеждат личните данни, които са стандартни за този вид финансови услуги – трите имена, ЕГН, адрес по лична карта, номер на лична карта.
 3. От НетКредит ще изпратят специален код за потвърждение на електронното заявление, който трябва да се въведе от кредитоискателя, за да бъде завършена процедурата.
 4. Специалистите на кредитната компания ще разгледат изпратеното искане и, ако отговаряте на условията на кредитодателя, ще получите одобрение в рамките на минути.
 5. Усвояването на парите по кредита ще стане също максимално бързо – за няколко часа или до края на работния ден.
 6. Вие избирате начина, по който да получите своите пари – чрез банковата си сметка или на каса на Easy Pay.

Предимства на нет credit

Общите изисквания за одобрение за двата типа кредитни продукти са кредитоискателите да са на възраст от 18 до 65 години и да имат добра кредитна история. Допълнителна информация в това отношение, както и детайли за всеки от кредитните продукти, ще намерите в Общите условия, публикувани на сайта на компанията на адрес: netcredit.bg. Добре е да ги прочетете внимателно преди да кандидатствате, за да сте наясно с изискванията на компанията и да избегнете неочаквани за вас събития.

Кредитни продукти на Неткредит

Одобрението и по двата продукта се получава чрез имейл или изпратен от фирмата есемес, съгласно вашето предпочитание. Съответно и договорът за кредитиране одобрените клиенти ще получат онлайн, чрез предоставен имейл. За да влезе в сила, вие просто трябва да потвърдите, че приемате условията му.

За кредитите до 500 лв. минималната сума за заявяване на заем е 50 лв. Трябва да знаете, че безлихвеният кредит се предлага само при първи одобрен заем до 500 лв., при условие че кредитополучателят погаси заема си в срок до 30 календарни дни. Този срок тече от датата на одобрение и сключване на договор между страните.

По отношение на кредита на вноски минималната сума за кандидатстване е 300 лв., максималната – 1500 лв. Максималният срок за погасяване на кредитното задължение е 12 месеца. Връщането на кредита може да стане по различни начини, в зависимост от това какво предпочитате вие – чрез банкова сметка или на каса на Easy Pay. За да не изпуснете съответните срокове, ден преди падежа ще получите есемес от НетКредит. За да видите размера на вноската и точните условия, можете да използвате кредитния калкулатор от онлайн платформата на НетКредит. За целта трябва да посочите търсената сума и срока, за който бихте искали да върнете заема си.

За по-специфични въпроси, като предсрочно погасяване на кредита, закъснение с вноските и др., можете да прочетете както общите условия на фирмата, така и секцията с въпроси и отговори.

Работно време на Неткредит

 • Понеделник - Петък 08:00–18:00 ч.
 • Събота 10:00–17:00 ч.
 • Неделя почивен ден

Контакти с NetCredit

 • Email: info@netcredit.bg
 • Контакт с НетКредит - работно време

Адрес, офис на фирмата:

 • Адрес на управление: гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
 • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review