Информация за кредитната институция

Report Abuse

Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins

Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins

Виж още оферти!

Бързи пари за кола от Кредит Инс

При нужда от спешни пари, бързо можете да се снабдите с такива чрез бърз кредит. Кредит Инс знае това и разработва своите продукти именно в тази посока.

Всяко кандидатстване за заем е улеснено максимално. Необходима е само лична карта. Поръчител не е нужен, обезпечение също. Доказване на дохода чрез редица документи няма. Коректността е важна и затова в Кредит Инс няма скрити такси и комисионни. Всичко, от което се нуждаете е лична карта. Кредит Инс дава възможност за рефинансиране на изтеглен кредит. Възможност да заплатите лихва, само за времето, в което сте ползвали кредита. Иновативни възможности за кредит. Опция за рефинансиране.

Лоялността и коректността се ценят много и поради тази причина компанията предлага възможност на всеки свой лоялен клиент да получава отстъпки от лихвата, при всеки свой следващ кредит.

Продукти и услуги на фирмата:

  • Отпускани суми: от 200 до 1500лв.
  • Срок за погасяване: до 12 месеца

Кредит Инс

Продуктите, които предлага компанията са насочени към широк спектър от клиенти и техните специфични нужди.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Кредит "Екстра"

Всеки клиент може да се снабди с пари на заем до не повече от 20 минути. Продукта предлаган от Кредит Инс е кредит „Екстра”

Кредит до заплата ви дава чудесна възможност да погасите текущи задължения, в случай на забавяне на доходите, като заплата, хонорар и други. Можете сами да изберете сумата, като най-често взиманите суми са от 100 до 700лв.. Срок за погасяване избирате сами. Всичко това се случва през кредитният калкулатор от сайта на компанията. Погасяването е на месечни вноски. Кредит „Екстра” е бърз кредит онлайн с минималната сума е 200 лв и максимална 1500 лв.

Офис адрес на фирмата

гр. София, бул. "Цар Борис III" № 19, вх. В, ет.1, ап.6

Контакти

Телефон за връзка: 0700 20 121

Сайт на фирмата: creditins.bg

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
  • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review