Информация за кредитната институция

Report Abuse

credissimo

Кредисимо плюс и до заплата от 200 до 3000 лв.

Кандидатствай за кредит от Кредисимо тук!

Credissimo

Credissimo оперира в областта на небанковите финансово-кредитни услуги, предоставяйки т.нар. бързи микрокредити на потребителите чрез дистанционна услуга. Поради факта, че при извършването на кредитните услуги се използва посредничеството на технологии и не се налага услуга на гише този тип фирми се наричат и ФинТек организации. Credissimo първа предлага модела на изцяло онлайн процеса на кандидатстване и решение по заявката за кредит в рамките на минути. Традиционните два продукта на компанията са Credissimo до заплата и Credissimo Плюс.

Взеки първи и пети кредит до заплата от 100 до 600лв. с период от 15 до 30 дни. е без лихви и такси.

Условия:

  • добро кредитно досие
  • валидна лична карта
  • постоянен трудов договор

Кредисимо до заплата

Първият кредитен продукт е краткосрочен заем, който е предназначен да покрива възникнали спешни финансови нужди в периода преди получаване на трудовото възнаграждение. Съответно той е по-нисък като сума, тъй като се погасява в рамките на между 15 и 30 дни. Конкретно при Credissimo кредитоискателите могат да кандидатстват за такъв заем за суми между 100 лв. и 600 лв. (за сравнение при повечето подобни компании таванът е 400 лв.). Всеки първи и пети такъв кредит няма оскъпяване според промоционалните условия на компанията.

https://www.youtube.com/watch?v=G28a2bEt3N0

Кредисимо Плюс

Вторият кредитен продукт, предлаган от Credissimo, е в по-голям размер – между 200 лв. и 3000 лв., като съответно и периодът на погасяването му е по-дълъг – опциите са между 3 месеца и 24 месеца. Съпоставен с повечето подобни кредитни продукти на пазара, максималната сума по него също е по-висока от средната, която иначе е около 2000 лв.

КандидатстванеКредит до заплата от Кредисимо

На първо място самото кандидатстване може да стане чрез онлайн формата на компанията, чрез мобилното приложение, по телефона или чрез т. нар. автоматизирана чатбот услуга през Facebook Messenger. Кредитополучателите могат да заявят, че ще предоставят обезпечение по кредита си под формата на банкова гаранция или договор за поръчителство, но това не е задължително условие. След получаване на заявката Credissimo извършва проверка на кредитоспособността на кредитоискателя в Централния кредитен регистър и в други регистри, където кредитната организация има законен достъп. Възможно е в хода на тази проверка компанията да инициира и допълнителен разговор с кандидата или допълнителни документи за изясняване на всички обстоятелства. Изискване за одобрение за кредит е кандидатите да нямат забавяния и неизпълнения по поръчителски договори, към държавата, финансови институции и др. Също така не трябва да имат заведени дела за несъстоятелност срещу тях или предявен съдебен иск или арбитражно дело.

Връщането на кредита се посочва в договора на кредитополучателя. Опциите за конкретния начин се избират от кредитополучателя и те са: виртуален ПОС терминал; ePay.bg; по банковата сметка на Кредитора; чрез FastPay или EasyPay; чрез Cashterminal. Компанията първа у нас е въвела и възможността да се погасяват заеми чрез биткойн валута.
Лихвите и таксите по кредитните продукти на Credissimo могат да бъдат видени чрез използването на онлайн калкулатора на сайта на компанията. Освен това те се фиксират в договора с кредитополучателя. За просрочени задължения се прилага публикуваната на уебстраницата тарифа за неизрядни платци.

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
  • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review