Информация за кредитната институция

Report Abuse

credilend

Креди Ленд – credilend.bg

Виж още оферти!

Изгодни оферти за кредити от Credi Lend

Кредиленд се стреми да предлага едни от най-изгодните условия за бързи кредити в страната. Продуктите им имат ниска лихва, кандидатстването е изцяло онлайн, а изчерпателна информация и пояснения за изискванията за кредитите можете да получите от сайта им – credilend.bg

Заявленията за кредит се попълват изцяло онлайн, като до 20 минути техен представител разглежда вашата заявка и дава отговор.

Кредитната компания има репутацията на бърз и коректен кредитодател, ползващ се с доверието на наши бивши и настоящи клиенти.

Продукти и услуги на фирмата:

  • Кредит аванс - Погасяване в рамките на от 2 до 12 месеца (за месечни вноски); Суми от 100 до 3000 лв. Погасяване в срок от 12 до 52 седмици (за седмични вноски);Суми от 100 до 3000 лв. Кредитодателя предоставя възможност за различен погасителен план – седмичен и месечен , в зависимост възможностите на своите клиенти.
  • Кредит пенсионер - Срок за погасяване до 18 месеца за кредити от 100 до 1500 лв. Удобна възможност за пенсионери да получат допълнителни средства при изгодни условия и ниски лихви като за доказване на доход служи единствено справката, че са пенсионери и е необходима лична карта.Креди Ленд
  • Потребителски кредит – За период от 12 до 52 седмици (за седмични вноски); суми в размер от 100 до 3000лв. Срок на погасяне от 3 до 12 месеца (за месечни вноски); суми в размер от 100 до 3000 лв.
  • Ипотечен кредит – Това е най-новият продукт на компанията, който предлага възможности за изтегляне на бърз ипотечен кредит, който клиента сам избира как и кога да погасява. Сумите, които могат да бъдат изтеглени са от 3000 до 20 000 лв, като за обезпечение е необходимо да се предостави имот без тежести.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Кредиленд е един от най-добрите избори на кредитодател на българския пазар. Небанковата финансова институция се утвърждава като лидер в сферата на небанковите заеми и кредити и печели все повече нови доволни клиенти. Дружеството, регистрирано в БНБ като небанкова институция, отдаваща кредити се явява и адмнинистратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни.

Офис адрес на фирмата:

Фирмата има офиси в почти цяла Източна България. Ето и карта на офисите им: https://www.credilend.bg/offices/

Контакти:

Телефон: 0700 20 700

Сайт на фирмата: credilend.bg

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
  • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review