Информация за кредитната институция

Report Abuse

Minizaem – Заем без лихва до 500лв. до 15 дни!
0
0 Reviews
Популярни

Minizaem – Заем без лихва до 500лв. до 15 дни!

Виж още оферти!

Бърз кредит от Минизаем.бг от 50 до 2200 лева

Минизаем е бранд на небанковата финансова институция Изи Финанс. Фирмата е регистрирана в БНБ под номер № BGR000211. Фирмата предоставя два вида кредити

  1. Кредит до заплата до 500лв. със срок на погасяване до 30дни ( заемите до 15дни са БЕЗ ЛИХВА )
  2. Кредит на вноски до 1800лв. със срок от 420 дни

Кандидатстване:

  1. Избирате типа заем и срока
  2. Попълвате онлайн формуляр
  3. Получавате парите по банков път или в брой на касите на Изипей

За Минизаем

MiniZaem.bg е онлайн кредитна институция, която е собственост на Изи Финанс. За извършване на дейността си компанията е лицензирана от Българската народна банка под номер: № BGR000211 и е регистрирана като администратор на лични данни. Адресът на платформата в интернет е на следния адрес: minizaem.bg
Чрез кредитната платформа потребителите могат да заявят своя кредитен продукт и да получат пари много бързо и наистина лесно. Очевидно за това ще е необходима интернет връзка, като кандидатстването за заем може да стане не само през компютър, но и през мобилно устройство.

Продукти на Минизаем

Небанковата институция предлага кредити до заплата до 500 лв. и кредити на вноски в максимален размер до 2200 лв. Общите изисквания за отпускането на заемите са идентични като в повечето подобни фирми – минимална възраст 18 г., да сте с постоянно местожителство в страната, да имате постоянен доход, да разполагате с мобилен телефон и да ползвате имейл. За разлика обаче от много други подобни организации, поне на сайта на MiniZaem.bg, не е отбелязано да има максимална възраст, до която да се отпускат кредити.

Времето за получаване на отговор за одобрение, ако няма някакви проблеми с документите и вашата кредитна история, е до 30 минути. Кандидатстването също е стандартно за повечето такива компании – попълва се въпросник онлайн, съдържащ лични данни и обща информация за търсения от вас кредит. Отговор на вашето заявление се получава в зависимост от посочения от вас начин – есемес, имейл или по телефона.

Лоялните клиенти на компанията получават различни отстъпки при кандидатстване за всеки следващ заем. Затова, ако сте били клиент на компанията и добросъвестно сте изплатили задължението си, можете да се поинтересувате за облекченията за бъдещи кредити.

В случай че не сте били клиент на фирмата, потърсете на сайта общите условия за отпускане на заеми, както и списъка с често задавани въпроси и отговори. Така ще бъдете максимално информирани за целия процес на кандидатстване и одобрение, както и ще сте наясно за евентуалните санкции, които се налагат от страна на компанията при ненавременно погасяване на кредита или пък, ако има някакви допълнителни такси при предсрочно връщане на заема. Имайте предвид че тези общи условия са неразделна част от договора ви с фирмата, а понякога най-съществената информация, се крие именно в тях.

Какви за документите за кандидатстване в Минизаем?

Много хора се питат какви данни и документи ще са им необходими при кандидатстване. За бързите заеми не са ви необходими документи, но трябва да посочите трите си имена, ЕГН, номер на личната си карта, адрес по местоживеене, информация за вашата работа, вида на трудовото правоотношение и контакти към вашия работодател. Естествено ще трябва да посочите и получавания от вас месечен доход. Преценката за одобрение или неодобрение на вашата заявка за кредит обаче няма да стане само по предоставените от вас данни, а специалистите на кредитната организация ще направят справки в различни регистри.

Как да получите парите?

Достигането на парите по одобрения ви заем до вас зависи от това по какъв начин и къде сте решили, че искате да ги получите. Кредитната институция работи с редица банки и фирми за кешови плащания, така че, ако сте сред клиентите им, то можете да усвоите кредита си до един час. Списък с тези организации можете да намерите на сайта на MiniZaem.bg на посочения по-горе адрес.

Контакти на фирмата:

Работно време
  • Понеделник – Петък : от 9.00 до 18.00 часа
  • Събота - от 10 до 14 ч.
  • Неделя - почивен ден

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Author Info

podkrepaeu

Member since 5 години ago
  • office@creditpodkrepa.eu
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review