[sc name=”Credit companies”]

Бърз кредит за хора без трудов договор на свободна практика или такива, които са без доходи?

Да, по принцип е възможно, но след преценка на различни фактори и условия, свързани с конкретната ситуация, в която се намирате.

Например има разлика каква е трудовата ви история и дали сте били съкратен наскоро, но имате дълъг стаж и се предполага, че скоро може да започнете нова работа. Малко вероятно обаче е например да получите одобрение, ако сте трайно безработен и отдавна не сте имали трудови взаимоотношения. За кредитодателят, а и за вас, е важно да може да изплащате тегления заем.

Небанкови институции за бързи кредити като биха ви отпуснали заем , но всичко е индивидуално. Дали може да ви бъде отпуснат заем се решава след проверка в публичните регистри и шансовете намаляват, ако да речем имате нередовно осигуряване или недобра кредитна история. Също така е по-вероятно да бъдете одобрени за кредит в по-ограничени размери, тъй като кредитите за безработни или хора на свободна практика са по-рискови .

Преди да предприемете такава стъпка обаче си изяснете, дали имате възможност да изплатите искания заем и това ли е най-добрата опция за вас в момента. Не е желателно да се изкушавате да теглите пари за да плащате за неща, които не са ви належащи. По-добре отложете емоционални покупки за момент, когато финансовото ви състояние ще е по-добро и ще можете да си го позволите.

Как да разберете, дали можете да получите бърз кредит, ако в момента сте безработен?

Като подадете заявление и питате. На първо място подберете компанията, пред която искате да кандидатствате. Попълнете онлайн заявката и изчакайте служител на фирмата да се свърже с вас. Той ще ви обясни всичко и ще ви предложи възможните решения за вашия случай. Ако получите одобрение за получаване на бърз кредит, ще получите парите си на каса или по банков път до минути.

След като усвоите заема, погасявайте го в съответствие с условията и сроковете в договора. Ако сте в затруднена ситуация, каквато е безработицата, със сигурност не искате да влизате в спирала на задлъжняване.Как да получите заем, ако не сте на трудов договор?

Сред основните проблеми както у нас, така и в много други държави e фактът, че много често се случва да имаме нужда от спешно финансиране за неотложни неща, а същевременно точно в този момент, ако човек е безработен това може да се яви голям недостатък. Именно поради тези обстоятелства има фирми за бързи кредити, които искат да са полезни на клиентите, които имат нужда от пари и предлаганите условия не включват задължителен трудов договор и хиляди документи.

Достатъчно е заявителят на кредита да може да докаже, че получава доходи.

Много често се оказва, че спешно са ни необходими средства за конкретна покупка, която не търпи отлагане или пък не сме успели да преценим месечния бюджет, за да се справим с наличното. Подобни ситуации са характерни, когато човек сменя работата си или пък се издържа от практикуване на свободна професия или такава, която към момента не го е обвързала с трудов договор.
Всичко е възможно и човек би могъл да изпадне в неприятната финансова ситуация и в нужда от финансова помощ, но да няма към кого да се обърне. В точно такъв момент изход има, дори да не разполагате с необходимият за всички банки и за повечето небанкови институции гарант или трудов договор.

Ако имате спешна нужа от пари може да подадете заявление за бърз кредит без доказване на доход от трудов договор тук!

От къде можете да вземете пари на заем, ако сте безработни, но можете да докажете, че получавате доходи .

Най-добрите фирми за бързи кредити имат за цел да предлагат най-добрите продукти в сферата на бързото кредитиране. Стараят се да улеснят своите клиенти, както в процеса на кандидатстване, така и след това. За тях е важно клиентите да им имат доверие и да им отвръщат със същата коректност и прозрачност. Именно в преследване на тази мисия и поради нуждите на потребителите и пазара, сериозните фирми на пазара на небанковото кредитиране желаят да дадат най-добрите условия за бърз кредит в България.

Фирми за кредити които биха ви отпуснали заем ако сте без трудов договор:

  • Фератум
  • Минизаем
  • Кредисимо

Това, което е необходимо е да сте пълнолетен и да имате валидна лична карта, за да попълните онлайн заявление за заем. Изберете варианта, който е най-удачен за вас или се свържете със сътрудници, за да ви съдействат. Последващата стъпка е да се направят необходимите проверки от страна на избраната от вас фирма, а огромното предимство на този тип услуга е, че е достатъчно да може да се докаже някакъв доход и не необходимо да е свързан с трудови взаимоотношения. Тази особеност позволява да се разшири многократно броя на клиенти и да се постигне максимална полезност за все по-голям кръг от хора, защото една от основните философии на добрата фирма за кредити е това, че клиентите имат последната дума и е задължително да се положат всички усилия, за да се предостави най-добрата услуга, от която потребителите имат нужда.

В обобщение можем да кажем,че ако имате нужда от заем и пари и то бързо, но сте безработен към момента и все пак имате някакъв доход, не се страхувайте да се обърнете към нас. Кредитните служители ще подходят към вашия случай индивидуално и ще ви предоставят адекватно решение. Можете да кандидатствате по всяко време на денонощието от всяко място в България. Клиентът е важен и силните фирми са готови да подходят винаги с желание и професионализъм, за да бъдат посрещнати нуждите на всеки един кандидат за кредит.