Виж още оферти!

Леснодостъпни кредити от Микро кредит

Компанията предлага бързи кредити и финансови услуги за физически лица и малък и среден бизнес.

Информация относно кандидатстване, изисквания, срок, начини на погасяване и други можете да получите от финансовите консултанти на кредитната компания по места.

Микро кредит разполага с широко разпространена търговска мрежа, състояща се от над 60 офиса, в които работят над 150 служители, а финансовите им консултанти са над 700.

Изискването да кандидатствате при тази небанкова финансова компания е да имате 18 години, навършени към датата на кандидатстване и валидна лична карта. Може да получите информация онлайн за разположението на офисите им, както и телефони за контакт, освен това имат и чат форма на контакт с техен служител, където също може да се сдобиете с допълнителни данни.

Кредитните продукти, които предлагат от компанията са:

 • Credi Home Предоставя се под две форми на погасяване – седмична и месечна.

Пример за седмично погасяване – При размер на кредита от 1000лв, се падат 15 вноски по 70,91 лв. Цялата сума за погасяване плюс начислените лихви се равнява на 1063,65 лв.

Максималният срок е от 9 до 48 седмици.

Пример за месечно погасяване – При 1000лв , 12 месечни вноски по 97,93лв.Микро Кредит

Максимален срок е от 3 до 12 месеца

 • Credi Go Възможностите за погасяване са месечни. Пример тук може да бъде при размер от 1000 лв, 12 месечни вноски за 97,27лв. Цялата сума възлиза на 1107,24 лв.

В предните примери разглеждахме кредити за физически лица. За тях може да се кандидатства с улеснени условия, като не е задължително доказване на доход и може да е без поръчител. Компанията предлага и кредити за малък и среден бизнес, свободни професии и тн.

Продуктите за юридически лица са:

 • CrediTrade Представлява бърз кредит за бизнеса само срещу лична карта. Заемите могат да варират от 200 до 3000 лв. Има възможност да се изплаща отново на месечни или седмични вноски, в зависимост от желанието на клиента. Седмично сроковете са от 9 до 48 седмици или пък за месечна форма от 3 до 18 месеца.
 • CrediTrade+ – Сумите са същите като предходния, но можете да се възползвате от 45 дни гратисен период. Тук срокът за определен заем е от 3 до 12 месеца.
Офис адрес на фирмата:

Централен офис:
1784, бул. “Цариградско шосе” № 137, ет. 3

Контакти на фирмата:

Телефон: 0700 14 200
факс: 02/ 40 29 292 телефон: 02/ 40 29 200

Имейл: office@microcredit.bg

Сайт на фирмата: microcredit.bg

Смайл Кредит – кредит без лихва до 30 дни за нови клиенти!

SmileCredit е финансова институция с регистрация в БНБ, удостоверение № BGR00298. Основната дейност на компанията е предоставянето на т.нар. „бързи кредити”.

Фирмата работи само онлайн. Предимството за клиентите е, че могат да получат одобрение за кредит само в рамките на 20 минути, като цялата процедура се случва, без да се губи време. Достатъчно е да имате достъп до интернет през компютър или мобилно устройство.

SmileCredit

Платформата на сайта на адрес: www.smilecredit.bg максимално ви улеснява да изпратите заявката си за кредит, като изберете размера на заема и периода за връщане. Освен бързо обслужване можете да разчитате на коректност, ясни условия и професионализъм. С 4 клика, без SMS и без излишни такси, само за минути вие можете да получите сумата, която ви е необходима. Всичко, което ви е необходимо, е документ за самоличност.

smajlkredit iziskvaniya

Как да получите кредита?

Кредитът си можете да усвоите по избор – в банковата си сметка или в офис на Easy Pay. Имате опции за избор и как да върнете заема – на датата на падежа или по-рано, чрез Easy Pay или, като използвате банковата сметка на SmileCredit. При предсрочно погасяване ще ви бъдат приспаднати лихвите и таксите за съответния период.

SmileCredit работи в пълно съответствие с българското законодателство. Всички условия при предоставянето на кредити са описани на сайта на фирмата, Общите условия и договора за кредит, който сключвате след одобрение за заем. При необходимост нашите консултанти са на ваше разположение за допълнителни въпроси и коментари.

Рефинансиране на кредит от Смайл Кредит

Компанията предлага изгодни условия и за рефинансиране на кредити, които да отговарят на конкретните ви нужди. Предимството за клиентите ни е и, че могат да изберат или да внесат лихвата и да разсрочат главницата, или пък да внесат част от лихвата и част от главницата, а остатъкът да изплатят разсрочено. Отново всичко се случва онлайн, като на електронна поща получавате всички документи за вашия заем, които правят процедурата максимално прозрачна – Общите условия, Условията на анекса и Договора заедно със Стандартен европейски формуляр и Погасителен план.

Концепцията на SmileCredit е да ви помага с финансиране, когато имате нужда. Създали сме максимално гъвкава онлайн платформа, която може да ползвате много лесно. Нашето основно кредо е да предоставим удобство на клиентите ни, за да можете да разчитате на нас. И го доказваме всеки ден.

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Виж още оферти!

Бързи пари за кола от Кредит Инс

При нужда от спешни пари, бързо можете да се снабдите с такива чрез бърз кредит. Кредит Инс знае това и разработва своите продукти именно в тази посока.

Всяко кандидатстване за заем е улеснено максимално. Необходима е само лична карта. Поръчител не е нужен, обезпечение също. Доказване на дохода чрез редица документи няма. Коректността е важна и затова в Кредит Инс няма скрити такси и комисионни. Всичко, от което се нуждаете е лична карта. Кредит Инс дава възможност за рефинансиране на изтеглен кредит. Възможност да заплатите лихва, само за времето, в което сте ползвали кредита. Иновативни възможности за кредит. Опция за рефинансиране.

Лоялността и коректността се ценят много и поради тази причина компанията предлага възможност на всеки свой лоялен клиент да получава отстъпки от лихвата, при всеки свой следващ кредит.

Продукти и услуги на фирмата:

 • Отпускани суми: от 200 до 1500лв.
 • Срок за погасяване: до 12 месеца

Кредит Инс

Продуктите, които предлага компанията са насочени към широк спектър от клиенти и техните специфични нужди.Кредит “Екстра”

Всеки клиент може да се снабди с пари на заем до не повече от 20 минути. Продукта предлаган от Кредит Инс е кредит „Екстра”

Кредит до заплата ви дава чудесна възможност да погасите текущи задължения, в случай на забавяне на доходите, като заплата, хонорар и други. Можете сами да изберете сумата, като най-често взиманите суми са от 100 до 700лв.. Срок за погасяване избирате сами. Всичко това се случва през кредитният калкулатор от сайта на компанията. Погасяването е на месечни вноски. Кредит „Екстра” е бърз кредит онлайн с минималната сума е 200 лв и максимална 1500 лв.

Офис адрес на фирмата

гр. София, бул. “Цар Борис III” № 19, вх. В, ет.1, ап.6

Контакти

Телефон за връзка: 0700 20 121

Сайт на фирмата: creditins.bg

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Виж още оферти!

Изгодни оферти за кредити от Credi Lend

Кредиленд се стреми да предлага едни от най-изгодните условия за бързи кредити в страната. Продуктите им имат ниска лихва, кандидатстването е изцяло онлайн, а изчерпателна информация и пояснения за изискванията за кредитите можете да получите от сайта им – credilend.bg

Заявленията за кредит се попълват изцяло онлайн, като до 20 минути техен представител разглежда вашата заявка и дава отговор.

Кредитната компания има репутацията на бърз и коректен кредитодател, ползващ се с доверието на наши бивши и настоящи клиенти.

Продукти и услуги на фирмата:

 • Кредит аванс – Погасяване в рамките на от 2 до 12 месеца (за месечни вноски); Суми от 100 до 3000 лв. Погасяване в срок от 12 до 52 седмици (за седмични вноски);Суми от 100 до 3000 лв. Кредитодателя предоставя възможност за различен погасителен план – седмичен и месечен , в зависимост възможностите на своите клиенти.
 • Кредит пенсионер – Срок за погасяване до 18 месеца за кредити от 100 до 1500 лв. Удобна възможност за пенсионери да получат допълнителни средства при изгодни условия и ниски лихви като за доказване на доход служи единствено справката, че са пенсионери и е необходима лична карта.Креди Ленд
 • Потребителски кредит – За период от 12 до 52 седмици (за седмични вноски); суми в размер от 100 до 3000лв. Срок на погасяне от 3 до 12 месеца (за месечни вноски); суми в размер от 100 до 3000 лв.
 • Ипотечен кредит – Това е най-новият продукт на компанията, който предлага възможности за изтегляне на бърз ипотечен кредит, който клиента сам избира как и кога да погасява. Сумите, които могат да бъдат изтеглени са от 3000 до 20 000 лв, като за обезпечение е необходимо да се предостави имот без тежести.

Кредиленд е един от най-добрите избори на кредитодател на българския пазар. Небанковата финансова институция се утвърждава като лидер в сферата на небанковите заеми и кредити и печели все повече нови доволни клиенти. Дружеството, регистрирано в БНБ като небанкова институция, отдаваща кредити се явява и адмнинистратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни.

Офис адрес на фирмата:

Фирмата има офиси в почти цяла Източна България. Ето и карта на офисите им: https://www.credilend.bg/offices/

Контакти:

Телефон: 0700 20 700

Сайт на фирмата: credilend.bg

Кандидатствай за кредит от Кредисимо тук!

Credissimo

Credissimo оперира в областта на небанковите финансово-кредитни услуги, предоставяйки т.нар. бързи микрокредити на потребителите чрез дистанционна услуга. Поради факта, че при извършването на кредитните услуги се използва посредничеството на технологии и не се налага услуга на гише този тип фирми се наричат и ФинТек организации. Credissimo първа предлага модела на изцяло онлайн процеса на кандидатстване и решение по заявката за кредит в рамките на минути. Традиционните два продукта на компанията са Credissimo до заплата и Credissimo Плюс.

Взеки първи и пети кредит до заплата от 100 до 600лв. с период от 15 до 30 дни. е без лихви и такси.

Условия:

 • добро кредитно досие
 • валидна лична карта
 • постоянен трудов договор

Кредисимо до заплата

Първият кредитен продукт е краткосрочен заем, който е предназначен да покрива възникнали спешни финансови нужди в периода преди получаване на трудовото възнаграждение. Съответно той е по-нисък като сума, тъй като се погасява в рамките на между 15 и 30 дни. Конкретно при Credissimo кредитоискателите могат да кандидатстват за такъв заем за суми между 100 лв. и 600 лв. (за сравнение при повечето подобни компании таванът е 400 лв.). Всеки първи и пети такъв кредит няма оскъпяване според промоционалните условия на компанията.

Кредисимо Плюс

Вторият кредитен продукт, предлаган от Credissimo, е в по-голям размер – между 200 лв. и 3000 лв., като съответно и периодът на погасяването му е по-дълъг – опциите са между 3 месеца и 24 месеца. Съпоставен с повечето подобни кредитни продукти на пазара, максималната сума по него също е по-висока от средната, която иначе е около 2000 лв.

КандидатстванеКредит до заплата от Кредисимо

На първо място самото кандидатстване може да стане чрез онлайн формата на компанията, чрез мобилното приложение, по телефона или чрез т. нар. автоматизирана чатбот услуга през Facebook Messenger. Кредитополучателите могат да заявят, че ще предоставят обезпечение по кредита си под формата на банкова гаранция или договор за поръчителство, но това не е задължително условие. След получаване на заявката Credissimo извършва проверка на кредитоспособността на кредитоискателя в Централния кредитен регистър и в други регистри, където кредитната организация има законен достъп. Възможно е в хода на тази проверка компанията да инициира и допълнителен разговор с кандидата или допълнителни документи за изясняване на всички обстоятелства. Изискване за одобрение за кредит е кандидатите да нямат забавяния и неизпълнения по поръчителски договори, към държавата, финансови институции и др. Също така не трябва да имат заведени дела за несъстоятелност срещу тях или предявен съдебен иск или арбитражно дело.

Връщането на кредита се посочва в договора на кредитополучателя. Опциите за конкретния начин се избират от кредитополучателя и те са: виртуален ПОС терминал; ePay.bg; по банковата сметка на Кредитора; чрез FastPay или EasyPay; чрез Cashterminal. Компанията първа у нас е въвела и възможността да се погасяват заеми чрез биткойн валута.
Лихвите и таксите по кредитните продукти на Credissimo могат да бъдат видени чрез използването на онлайн калкулатора на сайта на компанията. Освен това те се фиксират в договора с кредитополучателя. За просрочени задължения се прилага публикуваната на уебстраницата тарифа за неизрядни платци.

Виж още оферти!

Вземи кредит за 20 минути, изцяло онлайн с НетКредит

НетКредит ти предлага Кредит до 500 лв. или Кредит на вноски изцяло чрез интернет. Избери вида на кредита, сумата и срока

„НетКредит” ООД е лицензирана от БНБ кредитна институция за извършване на финансови услуги. Компанията е регистрирана и като администратор на лични данни съгласно българското законодателство, което гарантира сигурността на клиентите на НетКредит.

И двете финансови решения са с изцяло онлайн процедура за кандидатстване. Не се изисква посещение на място, нито чакане пред гишета, за да се заяви и получи кредитът.

Кандидатстване и регистрация в net credit

Кандидатстване:

 1. кандидатстващите избират сума, вид на кредита и срок за погасяване.
 2. След това се въвеждат личните данни, които са стандартни за този вид финансови услуги – трите имена, ЕГН, адрес по лична карта, номер на лична карта.
 3. От НетКредит ще изпратят специален код за потвърждение на електронното заявление, който трябва да се въведе от кредитоискателя, за да бъде завършена процедурата.
 4. Специалистите на кредитната компания ще разгледат изпратеното искане и, ако отговаряте на условията на кредитодателя, ще получите одобрение в рамките на минути.
 5. Усвояването на парите по кредита ще стане също максимално бързо – за няколко часа или до края на работния ден.
 6. Вие избирате начина, по който да получите своите пари – чрез банковата си сметка или на каса на Easy Pay.

Предимства на нет credit

Общите изисквания за одобрение за двата типа кредитни продукти са кредитоискателите да са на възраст от 18 до 65 години и да имат добра кредитна история. Допълнителна информация в това отношение, както и детайли за всеки от кредитните продукти, ще намерите в Общите условия, публикувани на сайта на компанията на адрес: netcredit.bg. Добре е да ги прочетете внимателно преди да кандидатствате, за да сте наясно с изискванията на компанията и да избегнете неочаквани за вас събития.

Кредитни продукти на Неткредит

Одобрението и по двата продукта се получава чрез имейл или изпратен от фирмата есемес, съгласно вашето предпочитание. Съответно и договорът за кредитиране одобрените клиенти ще получат онлайн, чрез предоставен имейл. За да влезе в сила, вие просто трябва да потвърдите, че приемате условията му.

За кредитите до 500 лв. минималната сума за заявяване на заем е 50 лв. Трябва да знаете, че безлихвеният кредит се предлага само при първи одобрен заем до 500 лв., при условие че кредитополучателят погаси заема си в срок до 30 календарни дни. Този срок тече от датата на одобрение и сключване на договор между страните.

По отношение на кредита на вноски минималната сума за кандидатстване е 300 лв., максималната – 1500 лв. Максималният срок за погасяване на кредитното задължение е 12 месеца. Връщането на кредита може да стане по различни начини, в зависимост от това какво предпочитате вие – чрез банкова сметка или на каса на Easy Pay. За да не изпуснете съответните срокове, ден преди падежа ще получите есемес от НетКредит. За да видите размера на вноската и точните условия, можете да използвате кредитния калкулатор от онлайн платформата на НетКредит. За целта трябва да посочите търсената сума и срока, за който бихте искали да върнете заема си.

За по-специфични въпроси, като предсрочно погасяване на кредита, закъснение с вноските и др., можете да прочетете както общите условия на фирмата, така и секцията с въпроси и отговори.

Работно време на Неткредит

 • Понеделник – Петък 08:00–18:00 ч.
 • Събота 10:00–17:00 ч.
 • Неделя почивен ден

Контакти с NetCredit

 • Email: info@netcredit.bg
 • Контакт с НетКредит – работно време

Адрес, офис на фирмата:

 • Адрес на управление: гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

 

Продукти на вивакредит

Вива Кредит Сега

(още…)

Продукти и услуги на фирмата:

 • Отпускани суми: от 50 до 1000лв. ( всеки първи кредит до 400лв. е без лихви и такси за срок от 30 дни )
 • Срок за погасяване: от 5 до 30 дни

финансов пример - вивус
Кандидатствай за кредит от Вивус тук!

За компанията:

Компанията е част от “4Финанс” ЕООД. Дружеството е вписано в регистъра на БНБ по член 3а от Закона за кредитните институции с номер: №BGR00313, както и от Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) под номер №371033.

Това е международна компания, която се справя изключително добре в сферата на краткосрочните заеми. Тя оперира в над 12 държави в Азия, Америка и Европа. Това гарантира коректно отношение, обслужване с високи стандарти. Vivus се гордее със своята практика за отговорен и честен бизнес.

Бързи кредити онлайн до заплата без поръчители от Vivus

Бързи кредити онлайн от Vivus, без поръчители, без доказване на доход. Вземи своя първи заем с 0% лихва до минути

Международна кредитна институция, която отпуска бързи заеми от 50 до 1000лв. и е с Годишен лихвен процент от 49.7%. Одобрението е до 15 минути като ти е необходима единствено валидна лична карта

Обща информация:

 • кандидатстването е без поръчители
 • опция за хора без трудов договор, но с месечни доходи
 • кандидатстване по телефон или чрез онлайн формуляр

В случай, че се нуждаете от пари, Вивус отпуска краткосрочен заем до заплата изцяло онлайн. Кандидатстването е напълно безплатно, необходима е единствено лична карта. Не се нуждаете от поръчител и не трябва да доказвате доход от трудов договор. Парите са в сметката ви до няколко минути.

Компанията предлага краткосрочни заеми в случай, че:

 • Се нуждаете от пари за да погасите непредвидени разходи или за да закупите спешно продукт, от който се нуждаете.
 • В случай, че трудовото възнаграждение се забави или просто имате нужда от допълнителни пари до заплата.

Важно:

Обща информация и условия за кандидатстване във Vivus:

 1. Да сте български гражданин или постоянно местожителство в България;
 2. Да сте на възраст над 19 години;
 3. Да предоставите цялата необходима информация, посочена във онлайн формата за кандидатстване. ( въвеждате данни от лична карта и начин за получаване на парите )
 4. Валиден документ за самоличност
 5. Постоянен месечен доход
 6. Добро кредитно досие

Бърз кредит може да вземе всеки, който има кредит в друга компания.

Кредит може да вземе всеки, който се нуждае от бърз заем, като не е необходимо да доказва доходите си. За разлика от банковите институции, при Вивус не е нужно намирането на поръчител за кредит.

Кандидатстване за кредит от в тази финансова институция става само срещу лична карта и може да бъде изцяло онлайн. Всичко необходимо е достъп до интернет.

Условия и приемущества

В случай, че сте одобрен, служител на компанията ще се свърже с вас до 15 минути

Вземи заем в 4 лесни стъпки:

 1. Избирате сума и срок на заема: Можете да изберете сума до 1000лв., като всеки първи заем до 400лв. е БЕЗПЛАТЕН за срок до 30дни., ако погасите кредита си в срок, вашият кредитен лимит може да бъде повишен до 1300лв.;
 2. Регистрация: за да се регистрирате е необходимо да въведете: име, ЕГН, мобилен телефон, имейл и парола;
 3. Потвърждаване на профила: тази стъпка е най-важна, затова е препоръчително детайлно да и обърнете внимание, тук Вие се съгласявате с общите условия на дружеството, както и с предоставеният договор за заем.;
 4. Получаване на парите: в тази стъпка може да изберете да получите парите от офис на Изипей или да Ви бъдат преведени по лична банкова сметкаВивус

Връщане на заема:

Преди датата на падежа Ви информационната система на Вивус ще Ви уведоми чрез SMS, че датата за плащане на вноската по вашия кредит наближава. Ще получите детайлна информация относно погасяването на заема. Може да платите вноската по заема по три начина: Кештерминал, EasyPay ( КИН 7909119388 ) или по банкова сметка.

Срокът на заема може да бъде удължен със 7, 14 и 30 дни, но трябва да знаете, че има такса за удължаване на срока, която може да откриете във вашия профил или в изпратения от системата на компанията SMS.

Вивус е наясно, колко е неприятно, когато се нуждаете от пари спешно, а нямате такива. В тези случаи бързият отговор на заявката ви за кредит е изключително важна. Ето защо фирмата работи и през почивните дни, а също така и на официални празници. Това съкращава максимално времето за получаване на пари. Едновременно с това фирмата използва възможно най-бързите канали за трансфер на пари: по банковата сметка на кредитоискателя или от офис на Изипей.

Всеки първи кредит до заплата е без лихви за суми до 400лв. Това означава, че ще върнете толкова пари, колкото сте взели.

Такси за превод на средства няма, както и за кандидатстване за кредит. Попълва се онлайн форма, която е напълно безплатна. На практика заявката ви за кредит се състои в четири лесни стъпки. Избирате сумата, която ви е необходима и определяте сами срока за погасяване. Следва да се регистрирате, прочитате условията по договора за кредит и натискате бутона „подпиши”. Ако сте одобрен, то служител на фирмата ще се свърже с вас, а парите до минути ще са в сметката ви.

Офис адрес на фирмата:

Адрес: град София 1700, улица Никола Габровски №. 79, етаж.2

Работно време:

 • 8:00 – 20:00 – работни дни
 • 10:00 – 17:00 – почивни дни и официални празници

Контакти:

Телефон: 0700 450 10 или *4000
Имейл: info@vivus.bg
Сайт на фирмата: vivus.bg

Рекламно видео на Вивус:

Виж още оферти!

EasyCredit – – финансови услуги от врата до врата

Изи кредит (Еasy Credit) е търговска марка на “Изи Асет Мениджмънт” АД, с която дружеството оперира на пазара на кредитни услуги у нас. Регистрацията си като небанкова финансова институция дружеството получава от Българската народна банка през 2006 г. Две години по-късно компанията получава и удостоверение, че е вписана в Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри. Освен че компанията е много успешна с дейността си в България, тя търпи и много бързо развитие в чужбина, като към момента има филиали и в Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Понастоящем може да се каже, че с близо 2000 служители и 90 офиса на европейския пазар, „Изи кредит” е международна компания, която представя много добър бизнес модел.

Сред причините за бурния успех на фирмата са основните принципи, които „Изи кредит” спазва в работата си. Те са наречени „Нашите 7 обещания към клиента”.

Сред тях са:

 1. отговорност при предоставяне на кредитите и ръководене от нуждите на клиентите;
 2. прозрачност в дейността, като се предоставя своевременна и пълна информация,
 3. без скрити условия и налагане на нерегламентирани такси;
 4. клиентите да получават всички документи,
 5. свързани с отпускането на техните заеми;
 6. уважение към клиента;
 7. рофесионално разработена програма за лоялни клиенти,

чрез която компанията се отблагодарява за коректността на потребителите на нейните продукти чрез различни подаръци, бонуси и отстъпки; подкрепа за социалноотговорни инициативи и непрекъснати усилия за запазване на доверието на клиентите.

Кредитните продукти на „Изи кредит” са насочени към хора с различни потребности и различно трудово и социално положение. Това е фирмата, която в момента предлага най-

богато портфолио от заеми на пазара. Разработени са продукти за пенсионери, за хора с постоянен трудов договор, кредити за лоялни клиенти, кредити за хора с доказани доходи и др. Потребителите могат да избират между две основни опции на връщане на заемите – седмични или месечни вноски. Първият кредит е наречен „Изи Кредит”, а вторият – „Изи

изикредит

Месец”.

Услуги на Изи Кредит

Тъй като при първата опция рискът за кредитната институция е по-малък, максималният размер на отпусканите кредити е до 3000 лв., а за нови клиенти – 1000 лв. При погасителния план с месечни вноски минималната сума за кредитиране е 200 лв., а максималната – 2500 лв. Броят на погасителните месечни вноски също може да се избира от клиента – съответно за 4, 6 или 8 месеца.

Кандидатстването за кредитиране става чрез онлайн заявката на „Изи кредит” или чрез специалната телефонна линия за обслужване на клиенти. Една от уникалните характеристики на кредитната институция е възможността за лично посещение у дома на кредитен консултант, който съответно подпомага кредитоискателите при избора им на кредитен продукт и може да предостави одобрения заем също в дома на клиента. Другият вариант за усвояване на отпуснат кредит е да бъде преведен по специално издадената от компанията карта, наречена „Изи кард”.

За пенсионери се предлагат по-облекчени условия, като например възможността за по-дълъг срок на погасяване. За хората, които са заети на постоянен трудов договор, таванът на кредитирането е до 5000 лв., а за онези с доказан доход – до 8000 лв. Съответно и сроковете за връщане на заемите са по-дълги в тези варианти.

„Изи кредит” предоставя заеми и чрез клоновете на „Български пощи”.

Вивус кредит до заплата без лихва

фератум

Кандидатствай за кредит от Фератум тук!

Изисквания:

 • Да имате валидна лична карта;
 • Постоянни месечни доходи (може и да не са от трудов договор);
 • Добра кредитна история;

Кандидатстване:

 1. Избирате “заем до заплата” до 800лв., със срок от 5 до 45 дни. или “заем на вноски” от 400 до 3000лв. и срок от 2 до 12 мес.
 2. След като сте попълнили онлайн формата, служителите на Фератум ще преразгледат заявлението Ви и ще получите СМС с известие дали кандидатурата Ви е била одобрена
 3. Потвърждение на кандидатурата -> изпращате СМС на номер 1917 с текст “FER PRIEMAM“, след това ще получите 4 цифрен код, последната стъпка е да въведете 4 цифреният код и Вашето ЕГН на тази страница: https://www.ferratum.bg/smsconfirm

Опции за получаване на сумата:

 • по банков път
 • на касите на Изипей или Фастпей

За какво е подходящ заемът до заплата:

 • за плащане на сметки
 • за храна
 • за други спешни нуждиferratum

Международната кредитна компания Ferratum е финансова институция с клонове в редица страни по цял свят, в това число: Австралия, Чехия, Канада, Финландия, Дания, Мексико, Нова Зеландия, Германия, Русия, Естония, България и много други.
Тя е първата, която въвежда взимането на заем изцяло онлайн у нас. Нейната история в страната започва още през 2009 година. С времето се е доказала и утвърдила като лидер в сферата на бързите кредити.

За Фератум България

Това е първата небанкова институция с клон в България, която отпуска бързи заеми онлайн. Официалното й име е „Фератум България“ ЕООД и е на българския пазар вече 11 години.
Пълноправен член е на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране и работи, взимайки под внимание установения Етичен кодекс за отговорно предоставяне на кредити.

Суми

Спокойно бихме могли да обобщим услугите, които небанковата институция предоставя на потребителите, като два вида заем.
Първият е т.нар. заем до заплата и важи за суми от 50 до 1000 лева. Той е много по-често срещан, тъй като се използва за погасяване на непредвидени, но сравнително малки разходи като покупка на бяла или черна техника, покриване на медицински сметки, плащане на комунални услуги, покупка на части за автомобила и т.н.

Срок

Срокът за връщане на този тип бърз кредит е между 5 и 45 дни.
Вторият е т.нар. заем на вноски. За тази услуга говорим, когато кредитоискателят се нуждае от суми между 400 и 5000 лева. В този случай, разбираемо, срокът за връщане е от 2 месеца до 1 година.

В сайта на компанията може лесно и за минути да се кандидатства за отпускане на който и да е от двата бързо заема. Целта на Ferratum е максимално улеснение при предоставянето на пари с минимална документация. Ще ни е необходима единствено лична карта.

Преди отпускането на желаната сума обаче, се прави оценка на кредитоискателя и ако той отговаря на условията за отпускане на заем, го получава. За да повиши шанса си да бъде одобрен, дадения потребител може да предостави допълнителен гарант, който да покаже на небанковата институция, че няма да се стигне до неплащане на паричните задължения.
Преди да изтегли който ида е от двата вида бързи кредити онлайн, потребителят е добре да се запознае с процедурата, която следва при забавяне на месечната вноска.
Кредитополучателят може да я отложи с определен брой дни, но ако в този срок не я плати, следват: прехвърляне към агенция по събиране на вземания, предоставяне на уведомление на посочен адрес и в последствие стартира процедура по събиране на вземането.